yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu nedenle elan mualla bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında vikaye esenlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Ali sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı kucaklerine yerleştirilmesi ile bu baplar yazgı kurtarmaktadır.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara mutabık şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın bapsı, hariçarı sevap açılacak şekilde kullanılır.

Malzeme: Yangın baplarında çoğunlukla çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü çabucak bapnın haydi haydi açılması kucakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Kullanılan kapı fitili kucakin esrar sızdırmazlık şarkaı yoksa henüz hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim sağlamlanabilir.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan koca evetğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın kapısı Yangın Merdiveni Kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan karıneriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde Yangın Çıkış Kapısı üretimi olmalıdır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları metodik olarak bünyelmalıdır. Bapnın girintisiz çıkıntısız çkızılışmasını tedarik etmek karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar bileşenlerin durumu denetçi edilmeli ve yangın kapısı gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece bol ise buna ilişkilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında yükselmek artışını getirmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size olgun verecektir.

Report this wiki page